Jdi na obsah Jdi na menu
 


Má ještě Kasl v komunálních volbách šanci?

8. 8. 2014

Volební sdružení 65 Demokratů Jana Kasla postupně zveřejní 65 konkrétních řešení pro lepší život v Praze, se kterými nastoupí do blížících se komunálních voleb. Program je založen jak na zkušenosti bývalého primátora a řady významných odborníků, tak na více než roční práci Jana Kasla a dalších kandidátů na aktualizaci Strategického plánu Prahy v rámci IPR hl. m. Prahy.

"Rozhodli jsme se jen nenadávat nad neschopností radnice či být jen nezúčastněnými odborníky, radícími politikům, kteří však radám moc rádi nenaslouchají. Sestavili jsme tým a navrhli program vycházející z expertních analýz a práce mnoha odborníků pro Prahu - 65 konkrétních kroků, jak zajistit Pražanům výrazně lepší život v hlavním městě. Jednotlivá řešení garantují kandidáti, kteří k tomu mají odpovídající odbornost a zkušenost. Nejde o populistická hesla, ale chytrá řešení pro budoucnost, založená na skutečné znalosti a práci pro Prahu," uvedl ve zprávě pro média i Senátorský kurýr.cz lídr kandidátky Jan Kasl.

"Musíme myslet do budoucna, musíme být chytří a musíme přijímat opatření, která dávají smysl dlouhodobě. Uvědomujeme si, že je nezbytné chytře čelit obtěžující dopravě, nesnižujícímu se znečištění a hluku, zaostávající infrastruktuře, stárnoucí populaci a především nefungujícím systémům řízení města, jehož správa ztratila podporu občanů," upozorňuje Kasl.

                                                  Václav Prokůpek