Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Makedonii řádí teroristé a nikoliv povstalci

Naše sdělovací prostředky převzaly z NATO eufemistické označení „povstalci“ pro bandu hrdlořezů, jak nazval tajemník tohoto seskupení Robertson kosovsko-albánské UCK. Česká vládnoucí klika se s tím samozřejmě ztotožňuje. Jenže za povstalce může být přece považován pouze ten, kdo povstane proti vládě vlastní země. Pokud jde ale o Makedonii, tam nebojují příslušníci tamní albánské menšiny, ale s tichým souhlasem NATO Albánci z jiného státu, totiž ze srbské provincie Kosovo. Dále stojí za pozornost, že zločinecká čeládka UCK, o níž v jiných kauzách tak podrobně referující zpravodajské agentury vůbec neuvádějí, kdo ji vyzbrojil, vystrojil a vycvičil, byla v Kosovu prezentována jako osvobozenecká armáda a v Makedonii zase jako povstalci. Za takové by ale musela být považována např. také německá armáda, když v roce 1939 vtrhla do Polska, kde rovněž v pohraničních oblastech žilo hodně Němců, kteří se sami bojů nezúčastnili. Celý tento tragikomický scénář, v němž umírají desítky nevinných makedonských Slovanů, a jsou, podobně jako dříve v Srbsku, páchány miliardové škody na majetku, pokračuje v dohodě NATO s „povstalci“, že zbraně vezmou jen od těch, kteří je dobrovolně odevzdají. Už teď můžeme s jistotou říct, že podobně jako dříve v Kosovu půjde o pár nepotřebných nebo vadných kusů. A jelikož se jednotky NATO nesmějí zúčastnit jakéhokoliv bojového střetnutí (protože by v úvahu přicházeli jen albánští teroristé), je záhadou, proč do Makedonie vůbec vstupují. Jediné vysvětlení je, že mají své zločinecké spojence chránit a kromě toho okupovat část suverénního státu. Jinak by totiž na převzetí těch několika zbraní stačilo od nás pár nezaměstnaných nebo důchodců.

            Skutečnost, že albánsko-muslimská sebranka zůstává podle přání aliance ovládané USA dále vyzbrojena, svědčí o tom, že jejich řádění na Balkáně není ještě u konce. Kdo buje jejich další objetí, vědí jen v Pentagonu. Po údajích, jež zde byly zmíněny, lze rovněž konstatovat, že je počet albánské menšiny určitě nižší než jedna třetina, jak udává západní propaganda. Proč by přece měla v tomto případě porušit pravidlo a říkat pravdu.

            Jak je tedy vidět, v šíření lží dosáhla již Severoatlantická Aliance mistrovství, které by jí musel závidět i nebožtík Goebbels. A to, že se shora uváděná fakta dosud neobjevila v žádném z našich protěžovaných médií, dokazuje, do jaké míry existuje v ČR svoboda projevu. Ba naopak, jeden z dvojice albánofilů, jímž tentokrát není Matyáš Zrno, ale Jan Urban, psal 15.8. v LN o albánské agresi v Makedonii v tónu, za jaký by se nemusel stydět žádný vůdce UCK. Tento výtečník vyvolává svým článkem vzpomínku na dřívější odhalení některých odvážných věrohodných agentur, že albánská mafie ovlivňuje svými penězi, které získala smutně proslulým obchodem s drogami a s „bílým masem“, také zpravodajství řady publicistů. Takže na tom Zemanově hodnocení novinářů v některých případech přece jen něco bude.

                                                             Kamil Boháč, Brno